Μια ξεχωριστή μέρα για την πατρινή Μένη Μαλλιώρη

27.10.2020 / 7:57
μαλλιώρη-1

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της η Πατρινή καθηγήτριας ψυχιατρικής Μένη Μαλλιώρη, η οποία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη όπου γεννήθηκε. Αιτία ο γιος της Γιάννης Βογδάνης, ο οποίος παρουσίασε την πρώτη του ατομική έκθεση. Ο Γιάννης Βογδάνης, είναι ένας ταλαντούχος και ανερχόμενος γλύπτης και έκανε το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο από την πόλη που κατάγεται η μητέρα του.

Ο Γιάννης Βογδάνης γεννήθηκε στη Ρώμη όπου και αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών με διπλώματα σε φωτογραφία και γραφιστική, μεγάλωσε στην Αθήνα. Πρόσφατα απέκτησε δεύτερο πτυχίο από το California College of Arts στην Αμερική, καθώς ασχολήθηκε με τη γλυπτική και την τρισδιάστατη εκτύπωση ενώ προχώρησε και σε μεταπτυχιακό από το Institute for Advanced Architecture της Βαρκελώνης.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, πριν την έκθεση του γιού της στην Πάτρα, η Μένη Μαλλιώρη ανέβαζε στο λογαριασμό της στο Facebook, αναρτήσεις για την έκθεση γράφοντας πως χαίρεται ότι ο Γιάννης της ξεκινά από την Πάτρα να εκθέτει τη δουλειά του.

Φυσικά, η Μένη Μαλλιώρη δεν θα μπορούσε να λείψει από τα εγκαίνια της έκθεσης του Γιάννη Βογδάνη, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει συγγενείς και φίλους αλλά και να συνομιλήσει με συμπολίτες φιλότεχνους. Άλλωστε, η κυρία Μαλλιώρη παρά το γεγονός ότι ζει πολλά χρόνια μακριά από την Πάτρα, ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς με την πόλη και τους ανθρώπους της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα