Μάνος Γαβράς: Πήρε σε μια μέρα όσα παίρνουν οι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα για ένα μήνα γυρισμάτων

09.09.2020 / 20:07
γκο-49-2

Για τον ρόλο του στην ταινία «Man of God» η οποία αναφέρεται στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου αλλά και τις οικονομικές του απολαβές στο εξωτερικό, μίλησε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς στην κάμερα της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ.

«Ο ρόλος μου είναι ένας μεγαλοαστός της Αιγύπτου ο οποίος ενισχύει χρηματικά και συνολικά την Εκκλησίας της Αιγύπτου και είναι μεγάλος υποστηρικτής του Αγίου Νεκταρίου» ανέφερε ο Μάνος Γαβράς.

Μιλώντας για την συμμετοχή του Μίκι Ρουρκ στην ίδια ταινία, ο ηθοποιός είπε: «Ο Μίκι Ρουρκ υποδύεται έναν παράλυτο ο οποίος θεραπεύεται από θαύμα του Αγίου Νεκταρίου. Νομίζω ότι θα είναι καταπληκτικός γιατί είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Το έχει αποδείξει άλλωστε».

Για τις μέρες του στο εξωτερικό είπε: «Έχω συναντήσει πάρα πολλούς όλα αυτά τα χρόνια. Έχω συναντήσει και είδωλα δικά μου όπως είναι ο Αλ Πατσίνο. Με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχουμε περάσει ένα τριήμερο σε ένα σπίτι ενός φίλου μας που μας είχε καλέσει σε ένα φιλανθρωπικό event. Είναι λιγομίλητος».

Αναφερόμενος στις χρηματικές απολαβές του στο εξωτερικό, ο Μάνος Γαβράς απάντησε: «Ανά μέρα γυρισμάτων, τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει νομίζω ήταν η συμμετοχή μου με την Τζένιφερ Λόπεζ. Ήταν το μεγαλύτερο ποσό ανά μέρα. Είναι σχεδόν όσα παίρνει ένας πρωταγωνιστής σε μια ελληνική ταινία για ένα μήνα γυρίσματα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα