Κώστας Λογαράς για δολοφονία Παύλου Φύσσα: “Ρε, πώς κατάντησε έτσι αυτή η κοινωνία;”

17.10.2020 / 16:46
logaras-sigrafeas-kalh

Την έντονη αντίδραση του γνωστού Πατρινού συγγραφέα Κώστα Λογαρά προκάλεσε η ανθρωποφαγία των ΜΜΕ και των social media γύρω από το θέμα του Παύλου Φύσσα. Γράφει συγκεκριμένα:

“Έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες μία παραφιλολογία μέσα από τα social media, αλλά εσχάτως, και από τηλεοπτική εκπομπή, ότι η μάνα του Παύλου Φύσσα πανηγύριζε γιατί θα πάρει αστική αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο 800.000 € ή 1.500,000€ ή διάφορα παρόμοια.

Λοιπόν:

1. Αυτό είναι ποινικό δικαστήριο

2. Για να πάρει αποζημίωση η οικογένεια του θανόντος χρειάζεται αστικό δικαστήριο.

3. Στην περίπτωση του Φύσσα για να ξεκινήσει αστικό δικαστήριο πρέπει να προσφύγει η οικογένεια του και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο

4. Και να προσφύγει η οικογένεια σε αστικό δικαστήριο δεν θα προσφύγει κατά του δημοσίου, αλλά κατά των υπαιτίων της δολοφονίας.

5. Αν τα fake news δεν τα κόψεις με το μαχαίρι συνεχίζουν να μεγαλώνουν, γίνονται φίδια, και πνίγουν τα μυαλά του κόσμου. και μετά όλο αυτό δε μαζεύεται με τίποτα.

Εδώ θέλω να πω κάτι.

Πώς είναι δυνατόν ρε γαμώτο να πιάνουν στο στόμα τους μια χαροκαμένη μάνα; Ρε καταλαβαίνετε; Της σφάξανε το παιδί! Μια εγκληματική οργάνωση της έσφαξε το παιδί μέσα στο δρόμο! Όλοι αυτοί δεν έχουν σπίτι; Δεν έχουν οικογένεια; Δεν έχουν μάνα; Δεν έχουν καρδιά; Ρε πώς κατάντησε έτσι αυτή η κοινωνία;».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα