Κορωνοϊός: Στην Εντατική τρεις άνδρες χωρίς υποκείμενα νοσήματα – Οι δύο στο ΠΓΝ Πατρών

06.10.2020 / 18:39
gko-2-4

Aνησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες καθώς τρεις άνθρωποι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και νοσηλεύονται στην Εντατική χωρίς να έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες 50 ετών βρέθηκαν θετικοί και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, νοσηλεύονται με σοβαρή πνευμονία στην Εντατική αν και δεν είναι διασωληνωμένοι.

 Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί υποστηρίζουν ότι η κατάστασή τους είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Τις επόμενες ώρες αναμένουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή τους. Στο Ρίο νοσηλεύονται άλλα έξι άτομα.

Όμως, άλλος ένας άνδρας, 56 ετών, από τη Ζάκυνθο, βρέθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στην Εντατική όπου λαμβάνει αυξημένη φροντίδα στη ΜΕΘ αν και αυτός δεν είναι διασωληνωμένος. σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος των Εργαζομένων στο ενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου Π. Γιακουμέλος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο κ. Γιακουμέλος με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο δεύτερος αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι ο ασθενής είναι οδηγός λεωφορείου και πως μπορεί να υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα