Κορονοϊός σε Πάτρα και Αχαΐα: Τα κρούσματα των τελευταίων ωρών και οι ιχνηλατήσεις

29.09.2020 / 18:38
γκο-1-166

Εξαπλώνεται η διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα της Πάτρας, αφού σε καθημερινή βάση προκύπτουν νέα κρούσματα που προέρχονται μάλιστα από χώρους όπου αφήνουν περιθώρια επαφών, δυσκολεύοντας την ιχνηλάτηση.

Η αρχή έγινε με τα κρούσματα του μαθητή στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Βασιλείου και του πατέρα του, συνεργάτη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Την ίδια μέρα έγινε γνωστό και το κρούσμα του Πατρινού καθηγητή σε γυμνάσιο της Κάτω Αχαϊας.

Ακολούθησε ο γιατρός του Κέντρου Υγείας της Χαλανδρίτσας (που είναι και πατέρας του παιδιού του 17ου Γυμνασίου που μαζί με τη μητέρα του ήταν αρνητικοί), αλλά και ο θετικός πατέρας των δύο μαθητών σε  δημοτικό σχολείο των Ζαρουχλείκων.

Τα αποτελέσματα των δύο αυτών μαθητών αναμένονται. Στη συνέχεια (την ίδια μέρα) είχαμε ένα θετικό κρούσμα ενός 55χρονου Πατρινού δικηγόρου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, ενώ έκλεισε για δύο μέρες το Δικαστικό Μέγαρο.

Ένα ακόμα κρούσμα ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου που είναι σε καραντίνα στο σπίτι του. Αναμένεται να δούμε τι θα προκύψει από τις ιχνηλατήσεις.

Σημειώνουμε ότι σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, αλλά πέντε κρούσματα εκ των οποίων μόλις το ένα είναι από γνωστή συρροή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα