Κορονοϊός: Μάχη στη ΜΕΘ δίνει ο 25χρονος από την Τήνο – Δύο τεστ ήταν αρνητικά

29.09.2020 / 15:48
γκο-1-144

Διασωληνωμένος παραμένει ο 25χρονος από την Τήνο, που προσβλήθηκε από κορονοϊό, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ωστόσο είναι ελαφρώς βελτιωμένη, καθώς παρουσιάζει ελάττωση στο μείγμα οξυγόνου που χρειάζεται, ενώ αιμοδυναμικά παραμένει σταθερός.

“Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, δεν ήταν στις ευπαθείς ομάδες”, ανέφερε φίλος του 25χρονου στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου. 

Όλα άρχισαν στις 20 Αυγούστου, όταν ο  υψηλός πυρετός μέχρι και 40, που επέμενε, τον οδήγησε να κάνει αμέσως τεστ, το οποίο όμως, βγήκε αρνητικό. “Έκανε το πρώτο τεστ, αρνητικό, δυο τρεις μέρες μετά έκανε το δεύτερο, αρνητικό και αυτό. Τελικά πήγε στη Σύρο, όπου εκεί βρέθηκε θετικός και από εκεί μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο”

Η οικογένεια του 25χρονου, διατηρεί επιχείρηση και στην Μύκονο και ο νεαρός άνδρας, εργαζόταν εκεί το καλοκαίρι. Τις τελευταίες ημέρες όμως, βρισκόταν στην Τήνο. Όταν τα συμπτώματα επέμεναν, πήγε στο κέντρο υγείας της Σύρου για να εξεταστεί.

“Εγώ το έμαθα από συγγενείς στην Τήνο. Τον πήραν με ελικόπτερο και τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ασκληπιείο”, σύμφωνα με θεία του 25χρονου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα