Κορονοϊός : Θρίλερ με τα κρούσματα στην Αττική – Επιχείρηση lockdown σε πλατείες

22.09.2020 / 17:50
γκο-33-14

Την ώρα που η Αττική βρίσκεται στο κόκκινο και τα σενάρια για νέο lockdown βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, οι νέες εικόνες συνωστισμού προβληματίζουν.

Σε σταθμούς του μετρό στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Βικτωρίας μέρα και νύχτα, αλλά και έξω από τράπεζες, με τις ουρές να μεγαλώνουν με το πέρασμα της ώρας… Την ώρα που η Αττική βρίσκεται στο κόκκινο και τα σενάρια για νέο lockdown βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, οι νέες εικόνες συνωστισμού προβληματίζουν.

Εκτός από την Καλλιθέα παρατηρείται έκρηξη κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα σε Πετράλωνα, Κυψέλη, Περιστέρι, Σεπόλια, Πλατεία Αττικής και Φάληρο. Με τους ειδικούς να προειδοποιούν καθημερινά για την πορεία της πανδημίας και να κάνουν τις εισηγήσεις τους, για το επόμενο διάστημα.

Τα κρούσματα αυξάνονται, οι εντατικές γεμίζουν, το νέο lockdown πλησιάζει όλο και πιο απειλητικά κάθε μέρα που περνάει αλλά παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν να αδιαφορούν για τα μέτρα ασφαλείας, παρά τους ελέγχους. Το πρωί αστυνομικοί κατέβασαν από λεωφορείο επιβάτη που δεν δεχόταν να βάλει μάσκα με τίποτα…

Οι νέες εικόνες συνωστισμού σε Μέσα Μεταφοράς προβληματίζουν ακόμα περισσότερο. Μέσα σε λεωφορεία, σε σταθμούς του μετρό… ακόμα και μέσα σε βαγόνια, άτομα κάθε ηλικίας έδιναν μάχη για λίγα εκατοστά…

Στην Καλλιθέα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις κόκκινες περιοχές στην Αττική, οι ουρές έξω από τράπεζες προκαλούσαν προβληματισμό από νωρίς. Οι ουρές σε πολλές περιπτώσεις ξεκινούσαν έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα και έφταναν μέχρι το δρόμο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα