Κορονοϊός: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας

04.10.2020 / 10:27
γκο-1-151

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, μετά τον γιατρό που ήταν θετικός πριν από μερικές μέρες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από αύριο Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα ξεκινήσουν ελέγχους, τηρώντας τα προθεσμιακά πρωτόκολλα, βάσει των οποίων θα πρέπει να περάσει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ώστε τα αποτελέσματα των ελέγχων να είναι αξιόπιστα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζόμενων μέσω του εκπροσώπου τους Κώστα Πετρόπουλου, “πέρα από την απολύμανση το κέντρο υγείας, λειτούργησε χωρίς καμία ιχνηλάτηση και κανένα τεστ σε κανέναν από τους εκεί υπηρετούντες.

Έρχεται ένα δεύτερο κρούσμα και μάλιστα σε γιατρό, που εφημέρευε την προηγούμενη ημέρα όπου είδε και πάρα πολύ κοσμο, καθώς επίσης και ένα ακόμη ύποπτο περιστατικό, τρίτος ιατρός που βρίσκεται κι αυτός ήδη σε καραντίνα και οι αρμόδιοι τίποτε απολύτως. Τα γνωστά, απολύμανση και ξανά πάλι λειτουργία, σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Οι εργαζόμενοι όλοι ανάστατοι και εξοργισμένοι”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα