Κληρώνει για την Παναχαϊκή (12:00) και τη Super League 2

24.09.2020 / 5:11
james_me_ioniko

Αντίστροφη μέτρηση για την Super League 2 που ετοιμάζεται για… σέντρα. Έπειτα από μια σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε με προβλήματα λόγω κορωνοϊού και με το Διαιτητικό Δικαστήριο να καθορίζει τη μορφή του πρωταθλήματος οι ομάδες είναι έτοιμες να επιστρέψουν στη δράση.

Η πρεμιέρα της SL2 θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η διοργανώτρια ενημέρωσε πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/9) στις 12:00 με τα προβλεπόμενα μέτρα που πάρθηκαν για τον Covid-19.

Η κλήρωση θα γίνει χωρίς παρουσία κόσμου αλλά θα μεταδοθεί με live streaming από την ιστοσελίδα της διοργανώτριας και τα social media.

Θυμίζουμε πως εκτός SL2 τέθηκε ο Πανιώνιος λόγω οικονομικών θεμάτων και τη θέση του θα καλύψει ο ΟΦΙ ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 12 ΠΑΕ όπως ορίζει και η προκήρυξη.

Η ενημέρωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/9) στις 12:00 χωρίς παρουσία κοινού, λόγω των νέων έκτακτων μέτρων που θεσπίστηκαν κατά της διασποράς του covid -19 και υπαγορεύουν, μεταξύ άλλων, ανώτατο όριο 9 ατόμων για τις συναθροίσεις σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Ως εκ τούτου, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας και των social media της διοργανώτριας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα