Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Σκαφάτες διακοπές στα Επτάνησα! – ΦΩΤΟ

14.08.2020 / 7:36
KAINOURGIOU7-1200x675

Το φετινό καλοκαίρι τους ανήκει. Μετά τις διακοπές στο Αιγαίο, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου εξερευνούν αγκαλιά το Ιόνιο Πέλαγος. Το ζευγάρι αυτές τις μέρες κάνει tour στα Επτάνησα και επισκέφτηκε την όμορφη Ζάκυνθο με το μαγευτικό Ναυάγιο, τα Σύβοτα και τώρα χαλαρώνουν στην αρχοντική Κέρκυρα!

Το ζευγάρι, έχοντας προμηθευτεί φυσικά, τις απαραίτητες μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, έκαναν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού και τα ψώνια τους σε αγαπημένα καταστήματα της περιοχής και η Κατερίνα Καινούργιου δεν σταμάτησε να ποζάρει στον φακό του συντρόφου της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που από Σεπτέμβρη αναμένεται να επιστρέψει ανανεωμένη στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open, ζει τον έρωτά της με τον σύντροφό της και γεμίζει τις «μπαταρίες» της για την απαιτητική χρονιά που έρχεται.

Το ζευγάρι που λατρεύει τα ταξίδια, λόγω καραντίνας και κορονοϊού δεν έχει καταφέρει αυτούς τους μήνες να ταξιδέψει στο εξωτερικό, αλλά δεν σταματά τις καλοκαιρινές αποδράσεις σε όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Δες φωτογραφίες από τις βόλτες στην Κέρκυρα:

Και οι διακοπές συνεχίζονται για την Κατερίνα Καινούργιου και τον καλό της!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα