Καταχειροκροτήθηκε «Το κλουβί με τις τρελές» στην Πάτρα!

28.09.2020 / 13:19
IMG_9575-scaled

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» στο Royal, την περασμενη Παρασκευή. Πλήθος κόσμου έσπευσε με όλα τα απαραίτητα μέτρα και αποστάσεις για τον covid-19 να απολαύσει μια άκρως διασκεδαστική παράσταση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η γοητεία της διαφορετικότητας, οι οικογενειακές αξίες, το εκκεντρικό χιούμορ, ο έρωτας και η συντροφικότητα, το κωμικό και το τραγικό δημιούργησαν ένα έργο γεμάτο χρώμα, λάμψη, φαντασμαγορικά σκηνικά, εντυπωσιακά κοστούμια και χολιγουντιανές χορογραφίες. Ένα λατρεμένο έργο που έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορική ταινία της εποχής της και λαμπερό μιούζικαλ στο Broadway το οποίο προσέφερε μια βραδιά ασταμάτητου γέλιου χωρίς να απαρνιέται την συγκίνηση!

Στο τέλος της βραδιάς φυσικά οι συντελεστές δεν βιάστηκαν να φύγουν από την αχαϊκή πρωτεύουσα αφού κατέληξαν όλοι μαζι στο «Μπαχάρι» στην Τριών Ναυάρχων. Σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης για την επιτυχία της παράστασης, οι συντελεστές απόλαυσαν τις καταπληκτικές γεύσεις από το πιο πολυσύχναστο μέρος της περιοχής, αφήνοντας φυσικά τις καλύτερες εντυπώσεις στους ηθοποιούς, όχι μόνο από άποψη γεύσης αλλά και από άποψη ζεστής και ξέγνοιαστης ατμόσφαιρας. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα