Καλλίπολις: Ομάδες για μονογονείς σε Πάτρα και Αίγιο

02.10.2020 / 4:22
monogonios

Ομάδες για μονογονείς πρόκειται να υλοποιηθούν από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις, σε Πάτρα και Αίγιο με θέμα: «Μονογονείς αλλά όχι μόνοι».

Είναι σίγουρο ότι ο ρόλος του γονιού είναι απαιτητικός σε όποια μορφή οικογένειας και αν καλείται κάποιος να λειτουργήσει, ωστόσο για τους μονογονείς υπάρχουν και επιπλέον προκλήσεις που καλούνται να τις διαχειριστούν για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας Καλλίπολις έχει προγραμματίσει δυο ομάδες μονογονέων σε Πάτρα και Αίγιο, οι οποίες θα υλοποιηθούν από επαγγελματίες ψυχικής υγείας με εμπειρία στην υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων. Ειδικότερα, η ομάδα της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί κάθε Τετάρτη από 11 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2020, 17.30– 19.30 στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 35) και η ομάδα του Αιγίου θα λειτουργήσει κάθε  Δευτέρα από 9 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2020, 17.30– 19.30 στο στέκι της ομάδας εθελοντών Αιγίου (προαύλιος χώρος Ι.Ν.Αγίου Παντελεήμονα).

Η συμμετοχή στις ομάδες είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνες: κ. Χαρά Αλεξίου – Ψυχολόγος & κ. Θώμη Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: kpachaia@pat.forthnet.gr, στην ιστοσελίδα: https://www.kpachaia.gr αλλά και στην σελίδα https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα