Καλάβρυτα: Σύσκεψη Επιτροπής Παιδείας και Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

17.09.2020 / 5:58
dd
Σύσκεψη με πρωτοβουλία της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα στην οποία συμμετείχαν διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων.
Η σύσκεψη, πραγματοποιήθηκε στο πέτρινο κτίριο της κεντρικής πλατείας Καλαβρύτων, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας κ. Κουτρουλάκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Νασιώτη και του Αντιδημάρχου οικονομικών κ. Σαμαρτζόπουλου.

 

Κύριο ζήτημα που απασχόλησε την σύσκεψη ήταν η ετοιμότητα των σχολικών μονάδων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπου ο κ. Νασιώτης με την ιδιότητά του ως γιατρος, έκανε αναλυτική αναφορά, για τα μέτρα προστασίας και ο κ. Κουτρουλάκης για τα θέματα συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων σε περιπτώσεις εμφάνισης κρουσμάτων.
Κατα την συζήτηση βγήκαν στην επιφάνεια και αρκετά ζητήματα – προβλήματα, που απασχολούν την σχολική κοινότητα με κύρια αυτά τις ελλείψεις προσωπικού, τα προβλήματα με την διάθεση καθαριστριών και την ασφαλή μεταφορά των μαθητών.
Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε στην προσπάθεια επίλυσης θεμάτων αρμοδιοτήτων της, με τον χαρακτηρισμό “κατεπείγον” ενώ θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ενημερωτικές επισκέψεις σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και συναντήσεις με γονείς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

 

kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα