Κίνηση Προσφύγων Μεταναστών: “Κατασκευασμένη” η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ακτή Δυμαίων

04.09.2020 / 14:29
γκο-16-2

Για προετοιμασμένη και κατασκευασμένη επιχείρηση κάνει λόγω σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών, αναφερόμενη στα όσα έγιναν στο Λαδόπουλο τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην Πάτρα:

«Οι δυνάμεις καταστολής προχώρησαν σε επιχείρηση -σκούπα/ελέγχου στα εγκαταλειμμένα εργοστάσια της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα. Προετοιμασμένη επιχείρηση από μέρες, με μια σειρά “ιδεολογήματα”:

-Τις αντιδράσεις(δήθεν) των ” μικρονοικοκυραίων” των Νοτίων συνοικιών ότι η παρουσία των προσφύγων ρίχνει τις τιμές τών ακινήτων!!!…

-Τις αντιδράσεις των οδηγών φορτηγών που έστειλαν στον Μητσοτάκη επιστολή(!!..)για τους κινδύνους της οικονομίας(!!!…) από τους άστεγους πρόσφυγες.

-Η επίκληση υγειονομικού κίνδυνου λόγω covid 19,οταν είναι γνωστό στην πόλη (ρεπορταζ 1/4/20 στην “Πελοπόννησος”) ότι οι πρόσφυγες βρήκαν ενημέρωση, υγειονομικό υλικό, περίθαλψη, μέσα προφύλαξης μόνο από εθελοντές και οργανώσεις πού ήταν δίπλα τους.

-Τέλος και η παράμετρος της ασύμμετρης απειλής από πράκτορες της ΜΙΤ(!!!…).

Με την σημερινή επιχείρηση η κυβέρνηση: «Στέλνει μήνυμα στο ακροατήριο της ότι “ακούει” τις φωνές τους με στόχο να τονώσει τα ακροδεξιά, ρατσιστικά χαρακτηριστικά της κοινωνίας.

Οι πρόσφυγες είναι το πιο καταπιεσμένο κομμάτι ενός κόσμου που βιώνει το βάρβαρο καθεστώς εξαίρεσης δικαιωμάτων και μια ζωή αβίωτη.

Συνεχίζει έναν πόλεμο χωρίς τέλος ενάντια στους πρόσφυγες, με την καταστολή να είναι στην  ημερήσια διάταξη στο λιμάνι της Πάτρας. Οι Αλληλέγγυοι-ες της πόλης είναι στο πλευρό τους. Και θα είναι μέχρι να πραγματοποιηθούν τα όνειρα για ζωή των ανθρώπων αυτών!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα