Κέρκυρα: Πόλεμος μαφίας Μαυροβουνίου – Με τέσσερα όπλα γάζωσαν αυτοκίνητο στο Χαλικούνα

02.09.2020 / 5:21
720_737530_1dd7d93e41-8db59c37fa6dd2e9

Νέα στοιχεία και αποκλειστικές φωτογραφίες από τη δολοφονική επίθεση εναντίον δύο Μαυροβουνίων στο Χαλικούνα της Κέρκυρας πριν από 5 εβδομάδες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ δείχνει ότι οι εκτελεστές γάζωσαν το αυτοκίνητο των δύο Μαυροβούνιων μαφιόζων. Στη δεύτερη αποκλειστική φωτογραφία φαίνεται το πλαστό διαβατήριο του θύματος, που είχε νοικιάσει βίλα στο Χαλικούνα της Νότιας Κέρκυρας.

Οι δράστες εκτέλεσαν με τέσσερα διαφορετικά όπλα τα θύματά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, βρέθηκε ένας γεμιστήρας σε μικρή απόσταση από τη βίλα της εκτέλεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, οι ερευνητές της Ασφάλειας Κέρκυρας και Αττικής εντόπισαν βίντεο με τους φερόμενους δράστες, στο οποίο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους.

Οκτώ ήταν τα άτομα στην ομάδα των εκτελεστών της μαφίας του Μαυροβουνίου, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.

Το σχέδιο των εκτελεστών

Οι εκτελεστές διέφυγαν με σκάφος που είχαν νοικιάσει στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, μια ημέρα πριν την άγρια δολοφονία. Στην Ελλάδα οι δράστες ήρθαν δέκα ημέρες πριν την διπλή εκτέλεση. Είχαν νοικιάσει σπίτια μέσω Airbnb σε Θεσπρωτία και Κέρκυρα.

Στον τόπο της δολοφονίας οι δράστες έφτασαν με δύο «γουρούνες», οι οποίες βρέθηκαν από τις αρχές σε παραλία όπου επιβιβάστηκαν μετά το διπλό φονικό. Η ΕΛ.ΑΣ. συνεργάζεται στενά με τις σερβικές αρχές για την ταυτοποίηση των εκτελεστών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα