Κέρκυρα: Αλλοδαπός διέρρηξε πέντε σπίτια

02.09.2020 / 10:28
astynomia-v-0

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας
Λίγες ώρες πριν παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός που είχε τρυπώσει τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ένα σπίτι στην πόλη της Κέρκυρας. Μετά την σύλληψή του, αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρήξει άλλα τέσσερα σπίτια.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν εξακριβώθηκε ότι είχε εισβάλει στο σπίτι από ένα παράθυρο που ήταν ανασφάλιστο και είχε κλέψει ένα μικρό χρηματικό ποσό. Από την έρευνα, όμως, διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε τρυπώσει από παράθυρα και μπαλκονόπορτες σε άλλα τρία σπίτια από τα οποία έκλεψε συνολικά 185 ευρώ, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα, ενώ είχε αποπειραθεί να εισβάλει σε ένα ακόμη.

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 1.275 ευρώ και 1.400 λεκ Αλβανίας, ένα κινητό και άλλα αντικείμενα που η προανάκριση ερευνά αν και αυτά προέρχονται από διαρρήξεις και σε ποιες περιοχές. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα