Ιωάννα Κώστα: Στέφθηκε με τον τίτλο της Beauty Ambassador GS Hellas 2020

26.09.2020 / 10:35
kalisteia-2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα εθνικά

καλλιστεία GS HELLAS 2020. Ο θεσμός φέτος κλείνει τα 10χρόνια ζωής του και το θέαμα για όσους παρευρέθησαν, ήταν φαντασμαγορικό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στα ονόματα των κοριτσιών βρίσκεται η Πατρινή Ιωάννα Κώστα, η οποία στέφθηκε με τον τίτλο της Beauty Ambassador GS Hellas 2020 κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις. Φυσικά πατρινό άρωμα είχε και η κριτική επιτροπή αφού ανάμεσά  τους βρέθηκαν η τραγουδίστρια Έλενα Γεωργαντά και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης.

 Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLA++S, τηρώντας τα διεθνή πρωτόκολλα υγείας και τις αποστάσεις, κατάφεραν να δείξουν το μεγαλείο τους, αφού η ροπή που δημιούργησαν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτήν την περίοδο στη χώρα.

Για τη φετινή χρονιά οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί λόγω του covid-19, ανάμεσα τους διακρίναμε τον πρέσβη του Κατάρ, τον επιχειρηματία Αλέξη Σπυρόπουλο ο οποίος είναι από τους κορυφαίους στον χώρο της ενέργειας, τον σχεδιαστή Μάικ Νικολάτο, τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, τον πρόεδρο του Ζάππειου Μεγάρου και τον γενικό γραμματέα της επιτροπής Ολύμπιων κληροδοτημάτων Γιώργο Χρήστου.

Ιωάννα Κώστα: Στέφθηκε με τον τίτλο της Beauty Ambassador GS Hellas 2020 3
Ιωάννα Κώστα: Στέφθηκε με τον τίτλο της Beauty Ambassador GS Hellas 2020 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα