Θανατηφόρα σύγκρουση στα Νικολέικα – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

23.09.2020 / 7:52
dd-1

Κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου μεταφέρθηκε τραυματίας τροχαίου που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος των Νικολεΐκων.
Πρόκειται για τον 78χρονο Βασίλη Κουρέλη, που χθες το απόγευμα υπέκυψε στα βαριά τραύματα του.
Το τροχαίο σύμφωνα με την Αστυνομία συνέβη, όταν φορτηγό που οδηγούσε 37χρονος επιχείρησε να προσπεράσει το δίκυκλο του θύματος και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν.
Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το μεσημέρι, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος των Νικολεϊκων.Πιο συγκεκριμένα, ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου.
Ο 78χρονος τραυματίας διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού οχήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα