Η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την πολυαναμενόμενη Pop Up πρεμιέρα της στον Alpha

14.09.2020 / 19:03
γκο-35-7

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, «Pop Up» με την Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε στις 13.50 τη Δευτέρα 14/9/2020 με το τιμ συνεργατών της νεανικής εκπομπής να κάνουν την πλέον απρόσμενη έναρξη με πασαρέλα και να ποζάρουν για το… εξώφυλλο του τηλεοπτικού περιοδικού «Pop Up»!

Ωστόσο, ήταν η είσοδος της εντυπωσιακής και άνετης στο φακό, Ηλιάνας Παπαγεωργίου που το ευρύ κοινό γνώρισε ως κριτή του GNTM, που σίγουρα έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το πλατό – υπερπαραγωγή της εκπομπής ενώ το μοντέλο – παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την είσοδό της χορεύοντας με ανεβασμένη διάθεση. Να θυμίσουμε πως στο πλαίσιο του τρέιλερ, η παρουσιάστρια προσγειωνόταν στο πλατό εξ ουρανού, κρατώντας μπαλόνια στο χέρι.

«Στο Pop Up θα βρείτε αγάπη, συναίσθημα και πάνω από όλα αλήθεια. Σιγά σιγά θα αλλάζει, θα εξελίσσεται μαζί με εσάς. Θα συζητάμε τα πάντα και περιμένουμε από εσάς την άποψή σας. Καθημερινά θα βλέπετε πολλές εκπλήξεις εδώ», είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη της εκπομπής.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έχει γεννηθεί στην Πάτρα και μεγαλώσει στην περιοχή της Αγ. Τριάδας, έχει μαζί της στην εκπομπή της την Αφροδίτη Γραμμέλη (μεταγραφή από την Φαίη Σκορδά & τον ΑΝΤ1), τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο  Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο. Ανάμεσα στα πρώτα θέματα που είδαμε να σχολιάζουν στην εκπομπή ήταν κι αυτό του ρομαντικού ριάλιτι του Alpha, The Bachelor, όπου ακούσαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να λέει πως στο The Bachelor του εξωτερικού έχουν λάβει μέρος γοητευτικοί άνδρες που είναι από παίκτες του ράγκμπι και πυροσβέστες έως αστροφυσικοί!

Το ερώτημα πλέον είναι πως θα τα πάει η συγκεκριμένη εκπομπή που αποτελεί από τα δυνατά χαρτιά της νέας τηλεοπτικής σαιζόν στον Alpha.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα