Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με στράπλες τζιν και απαράμιλλο στιλ -Τέλος οι διακοπές, πίσω στον Alpha

08.08.2020 / 5:14
iliana-papagewrgiou-forema-tzin

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το έχει δηλώσει από νωρίς πως φέτος οι διακοπές θα συνδυάζονται με δουλειά. Έτσι, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την παρουσιάστρια στο κτίριο του Alpha, σε έναν πυρετό επαφών για τη νέα της εκπομπή.

Γυαλιά ηλίου, στράπλες φόρεμα και πλατύ χαμόγελο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Με ένα στράπλες τζιν φόρεμα με ζώνη και φαρδιά αγκράφα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατέφθασε στις εγκαταστάσεις του Alpha, ενώ φρόντισε να φορέσει και τη μάσκα της μπαίνοντας στο εσωτερικό του κτιρίου.

Με μάσκα στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων του Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η αποχώρηση από το GNTM και το συμβόλαιο με τον Alpha

Τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά ως κριτή του GNTM, ενώ την περασμένη άνοιξη, η επιλογή της να αφαιρέσει την εν λόγω ιδιότητα από το Instagram φούντωσε τις φήμες περί αποχώρησής της από το ριάλιτι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγάζει τη μάσκα, εξερχόμενη από τον Alpha
Το μυστήριο ήρθε να λυθεί στις αρχές του καλοκαιριού, όταν ο Alpha ανακοίνωσε το συμβόλαιο του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο θα αναλάβει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του μεσημεριού (λογικά αμέσως μετά τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη) εκεί γύρω στη 13.00, καλύπτοντας χρονικά το κενό που αφήνει η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

Και μια και μιλάμε για πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό προϊόν, πρέπει να πούμε πως για την ώρα από το κανάλι της Κάντζας δεν υπάρχει κάποιο νεότερο τόσο για τον τίτλο της εκπομπής όσο όμως και για τους ανθρώπους που θα πλαισιώνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στα τέλη Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα του τρέιλερ της εκπομπής, το οποίο θα προβληθεί λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της. Σκηνοθέτης του τρέιλερ ήταν ο Δημήτρης Γιαχνής, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο πλατό, έχοντας συντροφιά τον πατέρα της.

Σε οικογενειακό κλίμα και με τον μπαμπά της να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακολουθούσε τις οδηγίες του σκηνοθέτη της και ετοίμασε ένα teaser trailer για την πολυαναμενόμενη εκπομπή της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα