Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε “κρούση” για τη Γιουροβίζιον

21.09.2020 / 20:48
γκο-60-4

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και χορεύτρια Ελένη Φουρέιρα που στη Γιουροβίζιον του 2018 λίγο έλειψε να νικήσει με το «Fuego» καταλαμβάνοντας για λογαριασμό της Κύπρου τελικά τη 2η θέση πίσω από τη Νέτα και το «Toy» από το Ισραήλ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξαναπάει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision & πάλι με την Κύπρο το 2021 εφόσον πάνε όλα καλά και φυσικά διεξαχθεί κανονικά & ο διαγωνισμός που το 2020 ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας.

Η Ελένη Φουρέιρα όπως ανέφερε η Ελισάβετ Κυρίτση στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» στο Star (ακούσαμε και σχετικό ρεπορτάζ και στην εκπομπή Pop Up της Πατρινής Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι Alpha), η εκρηκτική και σέξι καλλιτέχνιδα έχει ήδη δεχτεί πρόταση από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου – ΡΙΚ προκειμένου να εκπροσωπήσει ξανά την Κύπρο στην ερχόμενη Eurovision το Μάιο του 2021.

Όλοι φαίνονται θετικοί, παρ’ όλα αυτά για να πέσουν και επίσημα οι υπογραφές, τόσο η εταιρία της, όσο και η ίδια η Ελένη Φουρέιρα περιμένουν να ακούσουν τα προτεινόμενα τραγούδια. Το μόνο πάντως σίγουρο είναι ότι η Ελένη Φουρέιρα αν πράγματι πάει ξανά στον εξαιρετικά δημοφιλή και πολυσυζητημένο διαγωνισμό τραγουδιού όπου συμμετέχει μέχρι και η Αυστραλία, θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να νικήσει και να φέρει για 1η φορά τον διαγωνισμό στην Κύπρο, η οποία πρωτοσυμμετείχε στον διαγωνισμό το 1981.

Η Κύπρος κατάφερε με την Ελένη Φουρέιρα το 2018, το ακατόρθωτο, να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, την καλύτερη της θέση στο διαγωνισμό μιας και μέχρι τότε είχε μόνο φτάσει έως την 5η.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα