Ημερίδα για Εικονική Πραγματικότητα, Startups & Νεανική Αγροτική Επιχειρηματικότητα

23.10.2020 / 7:24
24413_109891809051755_4234529_n

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 μεταξύ 4.30-8.30μμ προγραμματίζεται ημερίδα με τον τίτλο “Εικονική Πραγματικότητα στην Εκπαίδευση: Έργα Biz4Fun και AGRIENT”. Η ημερίδα διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του ΠΠ (Ομάδα AI) σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας (ΜΕΤ) του ΠΠ.

Η Ημερίδα περιλαμβάνει:

  • Παρουσιάσεις για την παιδαγωγική αξιοποίηση της εικονικής πραγματικότητας στην εκπαίδευση από εξειδικευμένους επιστήμονες.
  • Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού έργου Biz4Fun (δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων start-ups)
  • Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού έργου AGRIENT (νεανική αγροτική επιχειρηματικότητα)
  • Πρακτική άσκηση με τα εκπαιδευτικά λογισμικά των δύο έργων

Πληροφορίες για το περιεχόμενο των έργων υπάρχουν στις αντίστοιχες καρτέλες του blog. Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης της ημερίδας.

Η Ημερίδα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο αμφιθέατρο του ΜΕΤ ΠΠ, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχει ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ. Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων θα καθοριστεί με βάση το υγειονομικό επίπεδο της περιοχής την ημέρα εκείνη.

Προσκαλούμε στελέχη διευθύνσεων εκπαίδευσης ή οργανισμών δευτεροβάθμιας κι επαγγελματικής εκπαίδευσης, Καθηγητές κάθε βαθμίδας, Καθηγητές ΙΕΚ, στελέχη επιχειρήσεων, φοιτητές και άλλα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής συμπληρώνοντας την φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο. Η σειρά εγγραφής και η ιδιότητα θα είναι βασικοί παράγοντες για την επιλογή των συμμετεχόντων. Αναλυτικές πληροφορίες για τα δύο έργα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα https://vrworkshops.blogspot.com/ .

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ: 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής:

https://docs.google.com/forms/d/1IxyXrcNHiejB573hKwZJQrCCWiNu2HcQv9v6XIYuzlU

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα