Ηλιάνα Παπαγεωργίου: O Snik είναι το… γούρι της

28.09.2020 / 9:16
720_741649_aa4b54806e-b9f9a18cf9ddded5

Το πρώτο διάστημα της σχέσης τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έκρυβαν τον έρωτά τους. Απαντούσαν αινιγματικά και απέφευγαν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία αφορούσε την κοινή τους ζωή. Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Η Ηλιάνα έχει απελευθερωθεί και πλέον μας δίνει, καθημερινά μέσα από την εκπομπή της, στοιχεία για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον ράπερ. Η Ηλιάνα και ο Snik διανύουν την ομορφότερη περίοδο του ειδυλλίου τους. Ζουν μαζί και μοιράζονται μια γλυκιά καθημερινότητα. Τα μάτια της όμορφης παρουσιάστριας λάμπουν από ευτυχία όταν αναφέρεται στον σύντροφό της και δέχεται με χαμόγελο τα πειράγματα των συνεργατών της. Πλέον είναι σίγουρη ότι ο Snik είναι ο ιδανικός άντρας για εκείνη.

Ανατρεπτικός, αντισυμβατικός, αλλά πάντα τρυφερός, ένας τζέντλεμαν που ξέρει πώς να την κάνει ευτυχισμένη. Για πρώτη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέλαβε δική της εκπομπή και για πρώτη φορά αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει για τον σύντροφό της. Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στο «Greece’s next top model», θέλησε να γυρίσει σελίδα και να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο. Το «Pop up», όπως λέγεται το μαγκαζίνο που παρουσιάζει στον Alpha, την εκφράζει απόλυτα, ενώ και σε αυτό το βήμα ο αγαπημένος της είναι στο πλευρό της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, πριν από την πρεμιέρα, ο Snik τής έστειλε μήνυμα για καλή τύχη, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. έχει γράψει τη μουσική για τους τίτλους της εκπομπής, ενώ την παρακολουθεί φανατικά, ώστε να μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του, που για την Ηλιάνα είναι σημαντική. Το σπίτι όπου ζουν μαζί το λάτρεψαν και οι δύο από την πρώτη στιγμή. Μένουν στην Πεντέλη, έχουν κήπο και πισίνα, ενώ το έχουν διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό γούστο τους. Τους αρέσει πολύ να περνούν χρόνο εκεί. Είτε απολαμβάνουν όμορφες στιγμές για δύο, είτε καλούν στενούς φίλους τους, όπως η Έλενα Χριστοπούλου και ο σύντροφός της, για να χαλαρώσουν ή να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

ΠΗΓΗ: REALLIFE

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα