Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της πατρινής παρουσιάστριας

06.09.2020 / 11:30
Hliana-kalh

Σε δημιουργικό «οργασμό» βρίσκονται εδώ και ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η ομάδα της πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Alpha, Pop Up.
Το όνομα της πρώην κριτή του GNTM ακούστηκε όσο λίγα στο τέλος της περασμένης σεζόν και αφότου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως αποδεσμεύεται από το ριάλιτι μόδας του Star.
Τα δημοσιεύματα για τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια οργίασαν και τελικά ήταν ο Alpha που κέρδισε τη μάχη του…συμβολαίου.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται στον Alpha, στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού η οποία και «χήρεψε» μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, με μια νέα τηλεοπτική πρόταση. Μια εκπομπή, που όπως μαθαίνουμε φιλοδοξεί να φέρει νέο αέρα στα τηλεοπτικά πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό πως πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκονται η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία και αποχώρησε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αλλά και η Φωτεινή Πετρογιάννη που τις τελευταίες δύο σεζόν βρισκόταν στο μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου με τη Ναταλία Γερμανού.
Δύο ακόμη προσθήκες «κλείδωσαν» στην ομάδα που θα δούμε μπροστά από τις κάμερες, να πλαισιώνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ανάμεσα στην ομάδα του Pop Up λοιπόν, θα δούμε στις 14 Σεπτεμβρίου τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Νταφλό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο Open και την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα