Ηλεία: Καταγγελίες πολιτών για συναυλία στην Κουρούτα με χιλιάδες κόσμο!-Απάντηση Χαρδαλιά

15.08.2020 / 16:09
xardalias343-960x541

Την ώρα που αρκετές περιοχές της χώρας βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού, οι κάτοικοι της Ηλείας βιώνουν στιγμές αγωνίας, καθώς σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην περιοχή της Κουρούτας.

Η αγωνία των κατοίκων έχει να κάνει κυρίως με τους νέους που θα σπεύσουν να ακούσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας.

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι που επικοινώνησαν με την αστυνομία, με την τελευταία να απαντά ότι δυνάμεις της θα βρίσκονται από νωρίς στο σημείο, για να βεβαιωθούν ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα, όπως η χρήση μάσκας, η διατήρηση των αποστάσεων και ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η συναυλία είναι sold out και περιμένουν πολύ κόσμο. Χθες στο ίδιο μέρος ήταν να εμφανιστεί η Λένα Ζευγαρά, αλλά ακύρωσε τη συναυλία.

Σε απάντηση των καταγγελιών των ανήσυχων κατοίκων της Ηλείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε στο protothema ότι απαγορεύεται να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συναυλία με περισσότερα από 100 άτομα.

«Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλληΚαμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί…» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα