Ευχαριστίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας στον Περιφερειάρχη για τα νέα περιπολικά

01.10.2020 / 4:55
uceptmprhk5f74a41ce63b4

Το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου 2020 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας με επικεφαλής τον πρόεδρο της, Χαράλαμπο Τσίτσικα επισκέφτηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για να ευχαριστήσει εκ μέρους των εργαζομένων, δια ζώσης τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τους συνεργάτες του για την ολοκλήρωση της προμήθειας των νέων περιπολικών οχημάτων μέσω της  χρηματοδότησης  του  ΕΣΠΑ.

Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο Γενικός  Γραμματέας της Ένωσης Γεώργιος Μπαλάσης.

Τα οχήματα αυτά από  τις προηγούμενες  ημέρες  ταξινομήθηκαν στις  υπηρεσίες  και  αστυνομεύουν ήδη ολόκληρη την εδαφική έκταση της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. Επιπλέον ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την πρόσφατη θεσμοθέτηση για 1η φορά  στην  Ελλάδα, ειδικού  λογαριασμού  με  κονδύλι  120.000 €, με σκοπό την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών αστυνόμευσης & Πολιτικής Προστασίας της  Διεύθυνσης  Αστυνομίας  Αχαΐας.

Ενημέρωση για τον ειδικό αυτό λογαριασμό παρείχαν στελέχη της  Περιφέρειας, αναλύοντας  τις  δυνατότητες  και  την προβλεπόμενη διαδικασία  ενεργοποίησης του.

Μία πρωτοβουλία  που έγινε πραγματικότητα μετά την πρόταση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για την ενεργή οικονομική στήριξη της τοπικής Αστυνομίας από την Περιφέρεια, η οποία υποβλήθηκε σε προηγούμενη συνάντηση μας με τον κ. Περιφερειάρχη. Τέλος στον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη το προεδρείο της Ένωσης παρέδωσε αναμνηστική  ανάγλυφη χειροποίητη γυάλινη πλακέτα που απεικονίζει την σταύρωση του Πρωτόκλητου Αγίου Ανδρέα στην πόλη της Πάτρας.

Ευχαριστίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας στον Περιφερειάρχη για τα νέα περιπολικά 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα