Επεισόδιο σε αεροσκάφος – Κατέβασαν επιβάτη όταν τον είδαν να ωρύεται για τον κορονοϊό

21.09.2020 / 10:42
33fc4fd13428deb658a7bc19d434b0e1_XL

Με αφορμή την λήψη μέτρων για τον κορονοϊό σημειώθηκε επεισόδιο σε αεροσκάφος της Aegean. Το περιστατικό έγινε το πρωί του Σαββάτου 19/9 λίγο πριν από την απογείωση της πτήσης από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας επιβάτης άρχισε να φωνάζει διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών.

Απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς έλεγε ότι η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπαρκής και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε στο thestival επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Ο επιβάτης συνέχισε να φωνάζει και έτσι η απογείωση ματαιώθηκε. Από το ηχείο ακούστηκε η φωνή του πιλότου που ενημέρωνε ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί.Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα