Επίσκεψη Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου στο παράρτημα ΑΜΕΑ Αιγίου- Κλεομένους Οικονόμου Ιατρού

03.09.2020 / 8:20
IMG-a058233df91cf1ea5d00fe83d74d28b2-V

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκο Σταθακόπουλο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου το παράρτημα ΑμΕΑ Αιγίου, Κλεομένους Οικονόμου Ιατρού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η κυρία Μιχαηλίδου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό της δομής και φιλοξενούμενους σ’ αυτήν, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα, η κυρία; Μιχαηλίδου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και το αυστηρό πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν και εφαρμόζονται για τον Covid – 19, για το οποίο απέδωσε τα εύσημα στους εργαζόμενους και προσωπικά στον κ. Σταθακόπουλο.

Μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη λειτουργία της δομής, η αρμόδια υφυπουργός παρότρυνε  το προσωπικό και τη διοίκηση της να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο επαγγελματισμό και τον ίδιο απαράμιλλο ζήλο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα