Δυτική Ελλάδα: Το βιολί του… ο 10χρονος Ρομά – Έκλεψε ξανά

14.10.2020 / 5:50
xeiropedes_paidi_anilikos

Τι και αν στην τελευταία επιτυχημένη απόπειρα κλοπής από «θύτης» βρέθηκε να είναι το «θύμα» από ομόφυλό του, ο 10χρονος Ρομά όπως φαίνεται έχει περίσσιο θράσος και αυτό είναι που τον οδηγεί στο να συνεχίζει την παράνομη δραστηριότητά του και να αποσπά μεγάλα ποσά από πολίτες.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας συνελήφθη για ακόμα μια φορά στην περιοχή του Πύργου μαζί με μια 13χρονη ομόφυλή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, καθώς από κοινού κατάφεραν να αποσπάσουν από ηλικιωμένο άνδρα σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς τροφίμων το σημαντικό χρηματικό ποσό των 315 ευρώ, καθώς και μια τραπεζική κάρτα.

Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στη σύλληψή τους λίγο αργότερα και σε σωματικό έλεγχο που τους ενήργησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν όλο το χρηματικό ποσό και την κλεμμένη τραπεζική κάρτα που επεστράφησαν στον παθόντα. Η τύχη όπως φαίνεται ευνόησε το θύμα του 10χρονου, αφού αυτή τη φορά ο ανήλικος Ρομά δεν πρόλαβε να παραδώσει το ποσό και έτσι οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να βρουν τη λεία και να του την παραδώσουν.

Σχεδόν σε κάθε περιστατικό ο ανήλικος Ρομά συλλαμβάνεται, ωστόσο φαίνεται πως γνωρίζει τα παραθυράκια της νομοθεσίας που τον αφήνουν κάθε φορά ελεύθερο και τα εκμεταλλεύεται στο έπακρο ψάχνοντας ακολούθως το επόμενο θύμα του. Η κλοπή πλέον έχει γίνει καθημερινότητα για τον ίδιο και δεν φαίνεται πως μπορεί να βρεθεί τρόπος προκειμένου να σταματήσει οριστικά.

patrisnews

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα