Δυτική Ελλάδα: Γιατρός πέταξε έξω από το ιατρείο τους αρνητές μάσκας!

07.10.2020 / 7:58
maska-1280x720-1

Ένα περιστατικό χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό και ειδικότερα με τους λεγόμενους “αρνητές της μάσκας”, διαδραματίστηκε σε ιατρείο στο Αγρίνιο.

Ο ιατρός, πολύ γνωστός και αγαπητός στην περιοχή, εξέταζε, όταν στην υποδοχή έφτασαν δυο άτομα, χωρίς μάσκα που κάθισαν και ανέμεναν την σειρά ρους.

Στην παρατήρηση της υπαλλήλου για την μάσκα απάντησαν πως αυτό περιμένουν να τους το πει ο ιατρός.
Η υπάλληλος του ιατρείου, θορυβημένη, εισήλθε στον χώρο όπου ο ιατρός εξέταζε και τον ενημέρωσε για την συμπεριφορά που αντιμετώπισε.

Αμέσως ο γιατρός μπήκε στην υποδοχή και αφού χαιρέτησε τα δυο άτομα (40άρηδες στην ηλικία) τους ρώτησε γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Τους ενημέρωσε μάλιστα ότι μπορεί να τους δώσει, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν!

Τότε, ένας από αυτούς λέει στον εμβρόντητο γιατρό με ύφος ειρωνικό και συνωμοτικό: ” “Μάλλον εσύ πρέπει να μας απαντήσεις γιατί φοράς τη μάσκα”!

Κάπου εκεί ο γιατρός, σταμάτησε να είναι ευγενικός και απαίτησε να φύγουν αμέσως από το ιατρείο του. “Αν ήμουν νεώτερος, μάλλον θα είχαμε χειρότερη κατάληξη!” είπε σε συνομιλητές του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να φέρει ένα παράδειγμα καθημερινής και επικίνδυνης συμπεριφοράς των ατόμων που με τίποτε δεν μπορούν να πειστούν για την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Μιας κατάστασης που πλέον και στο Αγρίνιο, δείχνει να επιδεινώνεται με συνεχή κρούσματα, νοσηλείες και ασθενείς που κινδυνεύουν…

agriniopress.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα