Δυτική Αχαΐα: Ο Δήμαρχος απαντά στις επικρίσεις για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αχαγιά

01.10.2020 / 10:20
104029613_2692456017651858_6065926530348660812_n

Σχετικά με το συνεχιζόμενο θόρυβο για τη διαγράμμιση τμήματος της οδού 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αχαγιάς, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς, προχώρησε σήμερα στην παρακάτω δήλωση:

«Το συγκεκριμένο μέτρο ελήφθη προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας στην πόλη. Κατά το διάστημα της εφαρμογής του απέφερε, κατά γενική ομολογία, θετικές επιπτώσεις ανακουφίζοντας τον κυκλοφοριακό φόρτο.

Ωστόσο ορισμένοι, αντί να συμβάλουν στις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων που καταβάλει η δημοτική αρχή, ενισχύουν παρωχημένες επιλογές και συμπεριφορές που τόσο ακριβά έχουν κοστίσει στην πόλη και στο Δήμο.

Δεν γίνεται να παραπονιόμαστε ότι έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με άλλες πόλεις και ταυτόχρονα ορισμένοι να υπονομεύουν κάθε προσπάθεια για να πάμε μπροστά. Η δημοτική αρχή θα επιμείνει σταθερά σε ένα σύνολο επιλογών και δράσεων που θα παράσχουν στους δημότες βασικά αγαθά όπως είναι η απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων, ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων και τα μποτιλιαρίσματα που προκαλούν ηχορύπανση, ατμοσφαιρική ρύπανση, εκνευρισμό ενώ ταυτόχρονα δυσκολεύουν τις συναλλαγές.

Η εναντίωση σε αυτές τις επιλογές θέλει να κρατήσει την Αχαγιά καθηλωμένη σε ένα προβληματικό παρελθόν και προσπαθεί να στερήσει τους δημότες από βασικά αγαθά. Είναι μια εναντίωση που στηρίζεται σε ατομικά μικροσυμφέροντα και αγνοεί τα μεγάλα συλλογικά συμφέροντα κι αυτό το έχει ήδη αντιληφθεί η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών». 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα