Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Παραστάσεις Καραγκιόζη στην Πλαζ

12.08.2020 / 11:12
karagiozis 2

Σε «βασίλειο» του μπερντέ, μετατράπηκε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 12 Αυγούστου), ο χώρος των παιδικών κατασκηνώσεων στην Πλαζ με την παράσταση του Χρήστου Καλπουζάνη “Ο Καραγκιόζης και το Φάντασμα».
Η ενότητα του θεάτρου Σκιών, με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και το Φάντασμα» για μία ακόμα φορά αποτέλεσε πηγή γέλιου και δροσιάς για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση της Πλαζ. Ο Χρήστος Καλπουζάνης έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στο Θέατρο Σκιών βοηθώντας έτσι τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο καραγκιόζη και τους υπόλοιπους ήρωες.
Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορωνοϊό – όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – είναι ελεύθερη.
Η επόμενη παράσταση είναι προγραμματισμένη να γίνει στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου στου Μπάλλα την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 με την παράσταση του Μπάμπη Μακρή «Ο Καραγκιόζης Πνευμονολόγος».
Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων , παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή, τον οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα