Δημοτικός Κινηματογράφος: Ο απόηχος της προβολής του «Μικρού πρίγκιπα»

04.09.2020 / 11:04
45

Ο «Μικρός πρίγκιπας» …μετακομίζει στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο  του 21ου Δημοτικού Σχολείου στα Σύνορα , προκειμένου στο πλαίσιο της ενότητας του Δημοτικού Κινηματογράφου, να μεταφέρει και από εκεί στον  «κόσμο» των animation, μικρούς και μεγάλους, όπως το «έπραξε»  στις δύο προηγούμενες «στάσεις» του, γεμίζοντας το αίθριο του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου (την περασμένη Τρίτη» και το προαύλιο του 48ου Δημοτικού Σχολείου (χθες Πέμπτη) στην Αγυιά.

Η ταινία την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Μάρκ Όσμπορν,  είναι προϊόν της μεταφοράς στον Κινηματογράφο  ενός εμβληματικού βιβλίου του Αντουάν Σαιντ-Εξιπερί . Τη μουσική υπογράφει ο Χανς Ζίμερ. Η ταινία   είναι παραγωγή του 2015, προϊόν συμπαραγωγής από Γαλλία, Ιταλία και Βέλγιο

Η ταινία

Ένα τολμηρό, ταλαντούχο και γεμάτο περιέργεια κοριτσάκι ζει με την εξίσου ταλαντούχα, αλλά υπερεκτιμημένη μητέρα του. Όταν μετακομίζουν σε νέα γειτονιά, το κορίτσι γνωρίζει τον εκκεντρικό και δύστροπο γείτονα της, τον «αεροπόρο». Εκεί, μαθαίνει για την ιστορία του «Μικρού Πρίγκιπα», όπου ένας πιλότος πέφτει στην έρημο και συναντάει έναν μικρό πρίγκιπα από κάποιον μακρινό πλανήτη. Αυτή η ιστορία θα ενώσει το κορίτσι και τον αεροπόρο και μαζί θα ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

Κατηγορία:                        Animation (οικογενειακή)

Έτος Παραγωγής:             2015

Χώρα παραγωγής:           Γαλλία – Ιταλία – Βέλγιο

Διάρκεια:                            108‘

Χρώμα:                               Έγχρωμο

IMDB:                                  7.7

Σκηνοθεσία: Μαρκ Όσμπορν

 

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα