Δημοτική Αρχή Πάτρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στυλοβάτης της επικίνδυνης και αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ»

02.09.2020 / 12:01
Dimos-patreon

Σε ανακοίνωση της, η Δημοτική Αρχή Πάτρας αναφέρει τα εξής:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα που αφορά στο άνοιγμα των σχολείων με ασφάλεια, στηρίζει την επικίνδυνη και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ.
Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη «ΩΡΑ Πατρών» καλεί την Δημοτική Αρχή με ίδια έξοδα να καλύψει τα μεγάλα κενά στην ασφαλή λειτουργία των σχολείων, δηλαδή να ξαναπληρώσει ο λαός που ζει την ανεργία και την φτώχεια.
«Έτοιμος από καιρό» απαλλάσσει από τις σοβαρές πολιτικές ευθύνες την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία απορρίπτει, λόγω… «κόστους», τα δίκαια και ρεαλιστικά αιτήματα της Δημοτικής Αρχής, των γονιών, των εκπαιδευτικών και των καθαριστριών.
Λειτουργεί ως ο καλύτερος αβανταδόρος της κυβερνητικής πολιτικής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με το θράσος που τον διακρίνει επιστρέφει όπως «ο δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος», ενδιαφέρεται τάχα τώρα για τις σχολικές καθαρίστριες που η κυβέρνησή του όχι μόνο αρνήθηκε πεισματικά να τις μονιμοποιήσει, επικαλούμενη το «κόστος» και «το δημοσιονομικό βάρος», αλλά και τις παρέδωσε στην ΝΔ κυριολεκτικά σε συνθήκες δουλείας και γαλέρας, με συμβάσεις και αμοιβή ανά αίθουσα!…
Είναι γνωστό ότι έχουν απολέσει προ πολλού το πολιτικό φιλότιμο, όμως δεν τους έχει απομείνει ούτε η ντροπή.
Η Δημοτική Αρχή σε αντίθεση με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βάλει πλάτη για να υλοποιηθεί η κυβερνητική πολιτική.
Θα είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων των γονιών, των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων, θα συνεχίσει να διεκδικεί να ανοίξουν όλα τα σχολεία με ασφάλεια, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανοίξουν και να λειτουργήσουν καθαρά τα σχολεία.
Η μόρφωση και η υγεία των παιδιών μας είναι αποκλειστική ευθύνη του κράτους, δεν θα δεχθούμε παραπέρα επιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων όπως μας ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει ο λαός τις αντιλαϊκές πολιτικές τους».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα