Δημήτρης Κατσικόπουλος: Παίρνει αποστάσεις από την παρελθοντολογία, διατυπώνοντας πικρές αλήθειες

04.10.2020 / 15:10
katsikopouloa-kalh

«Η παρελθοντολογία δεν προάγει το δημόσιο διάλογο», τόνισε με νόημα ο Δημήτρης Κατσικόπουλος σε παρέμβαση του με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου της περιφερειακής αρχής του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από μια κλασική αντιπολιτευτική τακτική, ο πρώην βουλευτής και πρώην νομάρχης  τόνισε τα εξής: «Ειδικά, θέματα όπως η Πατρών- Πύργου, η πολύπαθη, είναι προτιμότερο να μην υπενθυμίζεται στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας διότι οι ευθύνες όλων των Κυβερνήσεων  της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και των αυτοδιοικητικών είναι εγκληματικές.

Δημοπρατήθηκε προ ετών, ήρθαν οι επόμενοι, κατάτμησαν την εργολαβία, ξαναήρθαν οι προηγούμενοι και η κατ’ ευφημισμόν Εθνική οδός παραμένει ακόμα πρωταθλήτρια στα θανατηφόρα τροχαία. Δεν θα συνεχίσω αποδίδοντας ευθύνες, όμως με λιτανείες δρόμος δε γίνεται. 

Η Περιφέρειά μας, κύριοι, είναι πρώτη στην ανεργία και τρίτη από το τέλος στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Στόχος όλων μας είναι να την ανεβάσουμε επίπεδο. Όλα τ άλλα, είναι να ‘χαμε να λέγαμε…».

 Ως προς τις τελευταίες επισημάνσεις του, που είναι και πικρές αλήθειες, δύσκολα μπορεί κάποιος να διαφωνήσει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα