Δήμος Πατρέων: Ξύλινα σπιτάκια σε περιοχές με αδέσποτα ζώα

17.10.2020 / 17:52
xilina-spitakia

Καλαίσθητα ξύλινα σπιτάκια που έφτιαξαν εργαζόμενοι του ΔήμουΠατρέων. Τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης, εκεί όπου συχνάζουν αδέσποτα ζώα.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, πριν λίγες ημέρες, σε μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων είχε αναφερθεί σ’ αυτό, τονίζοντας ότι «μέσα στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν ξύλινα σπιτάκια σε διάφορα σημεία που συχνάζουν αδέσποτα ζώα και κατασκευάστηκαν εντός των υπηρεσιών τους Δήμου, για την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες».

Επίσης, αναφέρθηκε στην καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, που έγινε και θα ξαναγίνει, αλλά και στη σύμβαση με κτηνίατρο, που φροντίζει ο Δήμος να υπάρχει, ενώ δωρεάν τροφή μοιράζεται στους εθελοντές που φροντίζουν τη σίτιση των αδέσποτων. Τροφή και νερό, τοποθετoύνται και στις ταΐστρες, που επίσης έφτιαξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Το δημοτικό κτηνιατρείο προχωράει και θα λειτουργήσει παρά τις όποιες καθυστερήσεις, μαζί με χώρο που θα φιλοξενεί τα ζώα που χρειάζονται κάποια θεραπεία μέχρι να αναρρώσουν, ή ζώα με προβλήματα συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα