Δήμος Πατρέων: Δεν έχει δει ποτέ τα χρήματα της σύμβασης για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο

12.09.2020 / 7:06
pampeloponisiako

Χρόνια περιμένουν στον Δήμο Πατρέων τις 100. 000 ευρώ για το Παμπελοποννησικαό Στάδιο, σύμφωνα με την σύμβαση παραχώρησης στους δήμους των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ολυμπιάδας 2004, που ήταν να δίνονται κάθε έτος.
Πέρασαν κυβερνήσεις και κυβερνήσεις και ακόμα στον Δήμο της Πάτρας περιμένουν ένα μέρος έστω των χρημάτων αυτών. Γιατί δεν είναι ότι δεν τούς έχουν δοθεί τα 100.000 ευρώ εδώ και παραπάνω από μία δεκαετία. Είναι ότι δεν έχουν πάρει ευρώ από τα χρήματα που προβλέπει η σύμβαση. Και αυτό τη στιγμή που μόνο τα έξοδα της ΔΕΗ, φτάνουν κάθε χρόνο τα 100.000 ευρώ. Τι είπατε; Πόσο κοστίζει συνολικά η συντήρηση του Σταδίου και γενικότερα τα έξοδα του; Περί τις 500. 000 ευρώ τον χρόνο. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι είναι άθλος αυτό που έχει κάνει ο Δήμος Πατρέων στην περίπτωση του Σταδίου.
Επί της ουσίας έχει μετατρέψει ένα παρατημένο Στάδιο σε μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, υψηλών προδιαγραφών, φιλοξενώντας εκεί μεγάλες διοργανώσεις, ανοίγοντας το ταυτόχρονα για τον κόσμο με δωρεάν χρήση. Και όλα αυτά μόνος του. Αποκλειστικά σχεδόν με δικούς του πόρους. Έως πότε, όμως;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα