Γιώργος Ρώρος: Διαζύγιο της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη με την λογική και νομιμότητα

03.08.2020 / 7:28
dete-featured

1225 νέα κρούσματα, 401 στις ΜΕΘ, 36 θάνατοι και κάποιοι στη Μαιζώνος θεωρούν ότι μπορείς να οργανώσεις διανομή δωρεάν εισιτηρίων για δημοφιλή συναυλία χωρίς απαιτούμενα μέτρα προστασίας!
Δυστυχώς, όμως, διαζύγιο δεν έχουν πάρει μόνο με τη λογική αλλά και με τη νομιμότητα αφού δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μόνο ημέρες προκειμένου να αποδειχτεί ότι οι ενέργειες της δημοτικής αρχής στο θέμα της διοίκησης του Κωνσταντοπούλειου ιδρύματος παραβιάζουν το γράμμα αλλά και το πνεύμα του νόμου.
Κατά τα άλλα οι δημότες των περισσότερων περιαστικών περιοχών είναι υποχρεωμένοι να υποστούν το μαρτύριο της σταγόνας αφού η πολιτική του κ. Πελετίδη στο φλέγον ζήτημα της ύδρευσης της πόλης έχει οδηγήσει σε λειψυδρία. Είχαμε προειδοποιήσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι η αξιοποίηση του φράγματος Πείρου-Παραπείρου από διαδημοτικό φορέα θα προσφέρει άφθονο και ποιοτικό νερό στην Πάτρα επιλύοντας προβλήματα που λόγω των κλιματικών συνθηκών θα γίνονται ολοένα πιο συχνά και πιο έντονα. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε σύντομα.
Υ.Γ. Ας μην βιαστεί να απαντήσει στην ΏΡΑ Πατρών η δημοτική αρχή. Καλύτερα ας διαψεύσει γνωστά και «άγνωστα» τρολ του διαδικτύου, φιλικά προσκείμενα στη δημοτική αρχή, που διαδίδουν ότι το νερό στην Πάτρα είναι δωρεάν.

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα