Γιώργος Μαυρίδης: Υπό κράτηση στο Μεξικό!

15.09.2020 / 5:57
ιντοδε

Περιπέτεια για τον Γιώργο Μαυρίδη και τους συνεργάτες του στο αεροδρόμιο του Μεξικού. O γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist κρατείται σύμφωνα με το protothema.gr στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες του Μεξικού. Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Into the Skin” του Open ταξίδευε με άλλους 4 συνεργάτες της εκπομπής, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου.

Φθάνοντας όμως στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο του Μεξικού, οι αρχές της χώρας θεώρησαν ανεπαρκή τα στοιχεία που έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και οι συνεργάτες του με αποτέλεσμα να παραμείνουν  στα κρατητήρια του αεροδρομίου. Η ελληνική πρεσβεία από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένουν να αφεθούν ελεύθροι και να λήξει αίσια και γρήγορα η περιπέτειά τους. Ο παρουσιαστής και η ομάδα του είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα επικοινώνησαν με τους δικούς τους λέγοντάς τους πως είναι καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, από το Open ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του, κρατούνται όντως στο αεροδρόμιο γιατί υπήρξε πρόβλημα καθώς δεν συμπληρώθηκαν σωστά τα έντυπα διαμονής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν συνελήφθησαν αλλά είναι υπό κράτηση. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα διευθετηθεί το θέμα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους ή αν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα