Βαρύς ο φόρος στην άσφαλτο: Επτά νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες ώρες- Ανάμεσά τους και το βρέφος στην Πατρών-Πύργου

14.09.2020 / 6:43
720_739409_6f47c5d948-9fe144419956577f

Ένας 19χρονος που μόλις είχε περάσει στην Ιατρική Αθηνών, μία μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, ένα βρέφος 16 μηνών, τρία νεαρά άτομα και ένας συνταξιούχος. Επτά συνάνθρωποί μας χάθηκαν μέσα σε ένα σαββατοκύριακο στην άσφαλτο σε τέσσερα φριχτά τροχαία δυστυχήματα.

Ένας 26χρονος οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής από αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Πύργου, ο οποίος εμπλέκεται στο τροχαίο που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λαστέικα του Πύργου, όπου έχασε τη ζωή του ένα βρέφος ηλικίας 16 μηνών. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ζήτησαν τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του βρέφους, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

Όλα συνέβησαν μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο οχήματα, συγκρούστηκαν μετωπικά. Το πρώτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο, ενώ στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας νεαρός με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών. Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”. Οι τρεις τραυματίες παραμένουν στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς να υπάρχει πλήρης εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και είχε κατεύθυνση από τον Πύργο προς την Πάτρα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος και επέβαιναν η 25χρονη σύζυγός του και το 16 μηνών παιδί τους, το οποίο καθόταν σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Μετά τ σύγκρουση οι δύο οδηγοί, η 25χρονη και το 16 μηνών βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του βρέφους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα