Αχαϊα: Βουβός πόνος στην κηδεία του 9χρονου Γιώργου

11.10.2020 / 5:11
keri_penthos-ink

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης κηδεύτηκε το απόγευμα στο Σκιαδά Αχαΐας, ο 9χρονος Γιώργος Μπαρδάκης, μαθητής της Β΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σταυροδρομίου.

Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, ενώ το παρών έδωσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος για να δώσει κουράγιο στους γονείς.

Το θλιβερό γεγονός, έχει βυθίσει στο πένθος το χωριό, αλλά και όλη την περιοχή.

Το δημοτικό συμβούλιο Ερυμάνθου, συνήλθε χθες σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, μετά το άγγελμα του θανάτου του μαθητή Γεώργιου Μπαρδάκη από το Σκιαδά, ο οποίος έφυγε ανεπάντεχα από τη ζωή και σε ένδειξη πένθους εξέδωσε ψήφισμα, αποφασίζοντας ομόφωνα να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη του, για την απώλεια του μικρού Γιώργου, ο οποίος υπήρξε ένας πραγματικός «μαχητής» της ζωής και «έφυγε» τόσο πρόωρα.

Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο, παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία και διατύπωσαν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του γονείς, Αθανάσιο και Ευαγγελία Μπαρδάκη, στην αδελφή του, Ελένη και στους παππούδες του, Γεώργιο και Ελένη Μπαρδάκη και Λεωνίδα και Σταυρούλα Θεοδωροπούλου.

Το ψήφισμα αναγνώστηκε κατά την εξόδιο ακολουθία, ενώ, χρηματικό ποσό κατατέθηκε στην μνήμη του στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα