Αχαΐα: Οργή Καλογερόπουλου! Πυρ και μανία κατά του Ιάσονα Φωτήλα

10.10.2020 / 8:07
collage

Όχι μόνο δεν πήγε στη σύσκεψη με τους Αχαιούς βουλευτές που συγκάλεσε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος προκειμένου να τους ενημερώσει για τα προβλήματα της Αιγιαλείας, αλλά ο Ιάσονας Φωτήλας έσπευσε να ζητήσει από πάνω και τα ρέστα!

Συγκεκριμένα, ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον δήμαρχο για «αντιδημοκρατική ενέργεια», υποστηρίζοντας ότι  απέκλεισε συνεργάτη του από τη σύσκεψη! Κάτι που δεν ισχύει.

Γεγονός που προκάλεσε απολύτως δικαιολογημένα την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος δεν χαρίστηκε στον βουλευτή.

Σηκώνοντας το γάντι τού απάντησε με μια αιχμηρή και αποστομωτική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κάλεσε όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων σε σύσκεψη ήδη από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου για τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Συνεπώς εγκαίρως είχαν σταλεί ειδοποιήσεις.

Ο κ. Φωτήλας επέλεξε να μην ΠΑΡΑΣΤΕΙ ο ίδιος (ήδη κυκλοφορούσαν φήμες ότι ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογή να μην ανταποκριθεί στη πρόσκληση από μέρες). Ο Δήμαρχος καθόλου δεν υποτίμησε τους εκπροσώπους. Το αντίθετο, μάλιστα, τούς κάλεσε και παρέστησαν στην έκθεση των ζητημάτων και ενημερώθηκαν.

Έκτοτε δεν μπορούσαν αντικειμενικά να συνεισφέρουνούτε να δεσμευτούν σε κάτι, όπως οι βουλευτές που έκαναν την τιμή να παραστούν αυτοπροσώπως, ώστε να υπάρξουν δεσμεύσεις και συντονισμός. Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι μπορούσαν να συνεχίσουν να παρευρίσκονται ως παρατηρητές.

Επομένως, καμία προσβολή δεν υπήρξε ούτε στο πρόσωπο του κ. Φωτήλα ούτε πολύ περισσότερο στη δημοκρατία. Η δημοκρατία μάλλον πλήττεται όταν επιλέγουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως δεκανίκι όποιων κομματικών ή προσωπικών επιδιώξεων. Αν και όποτε θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα των πολιτών της Αιγιάλειας, εδώ είναι το Δημαρχείο εδώ είναι και ο Δήμαρχος».

Πιο σαφής και ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι ο κ. Καλογερόπουλος. Απομένει πλέον να δούμε εάν ο κ. Φωτήλας δεήσει και περάσει κάποια στιγμή το κατώφλι του δημαρχείου στο Αίγιο.

Πάντως, υποθέτουμε ότι τώρα, που λόγω του κορωνοϊού πιθανότατα ο βουλευτής δεν θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στο θέατρο, θα βρει τον χρόνο να σκύψει και πάνω από τα προβλήματα της Αιγιαλείας.

εφ. Κόσμος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα