Αχαΐα: Μέλος εγκληματικής οργάνωσης ένας εκ των ληστών των ΕΛΤΑ Διακοπτού

25.09.2020 / 18:31
γκο-1-33

«Βαρύ» παρελθόν έχει ο 33χρονος, που συνελήφθη μαζί με ακόμα τρεις Ρομά (ένας άνδρας και δυο γυναίκες), για την υπόθεση κλοπής του χρηματοκιβωτίου και διάρρηξης του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) στο Διακοπτό, που έγινε με κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο στον περασμένο Απρίλιο.

Ο άνδρας που έλκει την καταγωγή του από τα Ζαχλωρίτικα και το τελευταίο διάστημα διέμενε σε χωριό της Κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», ήταν μέλος της πολυπληθούς εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε επιχειρήσεις, Δημόσιους Οργανισμούς και σε σπίτια σε περιοχές της Αιγιάλειας και στην Πάτρα και εξαρθρώθηκε στις αρχές του έτους.

Τα στοιχεία της ταυτότητας του, ήταν γνωστά στην Αστυνομία, ωστόσο είχε διαφύγει της σύλληψης και αναζητείτο. Η «ομάδα» του 33χρονου δέχθηκε ισχυρό «χτύπημα» στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές της Αιγιάλειας, τον Ιανουάριο. Μεταξύ των υποθέσεων που είχαν εξιχνιαστεί, ήταν περιπτώσεις κλοπών ή απόπειρες διαρρήξεων χρηματοκιβωτίων (ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου, Δημαρχείο Αιγίου και ΕΦΚΑ Αιγίου).

Πηγή: Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα