Αυτός είναι ο επενδυτής με κοροναϊό που έβαλε σε καραντίνα τρεις υπουργούς

04.09.2020 / 7:27
ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ ÔÙÍ ÍÅÙÍ ÌÅËÙÍ ÔÇÓ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ 
(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Καλά στην υγεία του είναι  υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος βρίσκεται σε προληπτική κατ’ οίκον καραντίνα λόγω επαφής που είχε με επενδυτή από το εξωτερικό που ήταν τελικά θετικός στον κοροναϊό.

«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από την χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό, όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» ανέφερε. «Εργαζόμαστε από το σπίτι. Είμαι σε ξεχωριστούς χώρους από την υπόλοιπη οικογένεια. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα κάνω το τεστ. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαθανάσης.

Παράλληλα ο υφυπουργός αποκάλυψε ποιος ήταν ο επενδυτής με τον οποίο συναντήθηκε ο ίδιος αλλά και οι  Άδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Πλακιωτάκης, που επισης μπήκαν σε προληπτική καραντίνα, χωρίς επίσης να παρουσιάζουν συμπτώματα.

Ο ισραηλινός επενδυτής συναντήθηκε με τα συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει την πιθανή εμπλοκή του με τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. «Ήταν επενδυτής για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Και είναι από το Ισραήλ. Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας» είπε ο Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στο Open.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα