Από την Πάτρα με φόρα στο…The Bachelor!

11.09.2020 / 9:14
jugeqgsdwr5f5b244c552b6

Από τις πρώτες δύο αποχωρήσεις σημαδεύτηκε η πρεμιέρα του The Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να δίνει το τριαντάφυλλο σε 18 από τις 20 κοπέλες που έφτασαν στην τελική φάση του ριάλιτι. Ο περιζήτητος εργένης της ελληνικής TV αφού μίλησε και με τις 20 κοπέλες επέλεξε τελικά να μην δώσει το κόκκινο τριαντάφυλλο-εισιτήριο για την επόμενη φάση στην 33χρονη Βασιλική και την 30χρονη Αλεξάνδρα.

Ανάμεσα στις 20 κοπέλες που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο βρίσκονται και τρεις κοπέλες που έφτασαν στο παιχνίδι με… φόρα από την Πάτρα για να κερδίσουν την καρδιά του πρώτου Έλληνα… Bachelor.

Η Μαρίνα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα.

Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται κι ως μοντέλο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Διαφορετικά δεν θα άφηνε ποτέ την Πάτρα και τις κολλητές της! Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα και ελπίζει να της συμβεί The Bachelor. Θεωρεί τον εαυτό της δύσκολο και επιλεκτικό. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της και θέλει ο άντρας να κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Ο ανταγωνισμός την τρομάζει γιατί χάνει εύκολα την ψυχραιμία της, γι αυτό και εύχεται οι κοπέλες που θα συγκατοικήσουν μαζί της στη βίλα να μην την φέρουν σε αυτό το σημείο.

Η Βίβιαν είναι 23 ετών, φοιτήτρια Φαρμακευτικής.

Οι φίλες της την αποκαλούν “Η φωνή της λογικής”. Δηλώνει ρομαντική, ευαίσθητη και προσγειωμένη. Ό έρωτας και η αγάπη παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή της και της αρέσει να απολαμβάνει την ασφάλεια και τα πλεονεκτήματα μια σχέσης. Ο ιδανικός άντρας για αυτή είναι ειλικρινής, ευγενικός και επικοινωνιακός. Πιστεύει ότι ο Παναγιώτης θα την ερωτευθεί καθώς διαθέτει το πιο ισχυρό “όπλο” που μπορεί να έχει μια γυναίκα και αυτό είναι: το μυαλό!

Η Αναστασία είναι 24 ετών κι εργάζεται ως Αισθητικός.

Μέχρι τώρα δεν υπήρξε τυχερή στον συναισθηματικό τομέα. Έχει περάσει δύσκολα καθώς οι σχέσεις την πλήγωσαν. Σε έναν άντρα το μόνο που κοιτάζει είναι η προσωπικότητα και οι τρόποι του. Δεν την ενδιαφέρει η εμφάνιση. Έρχεται στο The Bachelor για να βρει αυτόν που θα την κάνει να χαμογελά! Είναι έτοιμη να κάνει restart, να τα δώσει όλα και να ζησει τον απόλυτο έρωτα!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα