Αντζελίνα Τζολί – Εξαλλη με τη νέα σχέση του Μπραντ Πιτ με το παντρεμένο μοντέλο

07.09.2020 / 20:09
γκο-38-2

Η  νέα σχέση – αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα – του Μπραντ Πιτ με το 27χρονο και παντρεμένο μοντέλο, Νικόλ Πουτουράλσκι είναι το αγαπημένο θέμα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες. Και όλοι μιλούν για την εκρηκτική Γερμανίδα που «έκλεψε» την καρδιά του γόη σταρ, ενώ η προσωπική της ζωή και η αποκάλυψη πως είναι σε «ανοιχτό γάμο» με 68χρονο επιχειρηματία, δίνει μία πιο… πικάντικη πινελιά στο love story.

Ωστόσο, όλα όσα γράφονται για τη νέα σχέση του Πιτ δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα από την Αντζελίνα Τζολί. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, η πρώην σύζυγος φέρεται να είναι έξαλλη μαζί του εξαιτίας της νέας σχέσης του και κυρίως λόγω των όσων αποκαλύφθηκαν για την προσωπική ζωή της νέας αγαπημένης του, αλλά και ότι πήγαν μαζί στο κτήμα τους στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την The Sunday Mirror, η Τζολί έγινε έξω φρενών με το άκουσμα της είδησης πως ο Μπραντ Πιτ και η νέα του αγαπημένη πήγαν στο Chateau Miraval, το οποίο αγόρασαν μαζί όσο ήταν παντρεμένοι, ενώ εκεί έγινε και ο γάμος τους, το 2014.

«Η Αντζελίνα Τζολί δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφτανε τόσο χαμηλά ο Μπραντ Πιτ», φέρεται να δήλωσε πηγή κοντά στην ηθοποιό. Και προσθέτει πως το γεγονός ότι την πήρε μαζί του στο κτήμα όπου παντρεύτηκαν «ξεπερνά κάθε όριο».

Αν αληθεύει το παραπάνω δημοσίευμα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η μεταξύ τους δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα