ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ-Από την Πάτρα στη Ναύπακτο για ξενύχτι και γαμήλιες δεξιώσεις

09.10.2020 / 5:39
naupaktos

Νέα δεδομένα στη νυχτερινή αλλά και την κοινωνική ζωή της Πάτρας και της Αχαΐας δημιούργησε η επιβολή του mini lockdown, καθώς το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής τα μεσάνυχτα, οι περιορισμοί στον αριθμό ατόμων που μπορούν να βρίσκονται σε ένα τραπέζι και η υποχρεωτική χρήση της μάσκας μέσα και έξω, οδήγησε τους κατοίκους της Αχαίας να αναζητήσουν «λύσεις» σε κοντινές περιοχές.

Η Ναύπακτος, και οι παραθαλάσσιες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα, καθώς και κάποιες περιοχές της Ηλείας, αποτέλεσαν από την πρώτη στιγμή, την «λύση» για όσους επιθυμούν νυχτερινή ζωή χωρίς τους περιορισμούς που ισχύουν στην Αχαΐα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes o πρώην Γενικός Γραμματέας και νυν μέλος του ΣΚΕΑΝΑ κ. Ματθαιόπουλος,  έχουν κάνει την εμφάνιση τους περιπτώσεις , όπου ζευγάρια έχουν προγραμματίσει να τελέσουν τους γάμους τους στην Πάτρα και η επιβολή του lockdown τα έχει οδηγήσει να αναζητήσουν τρόπους μεταφοράς της δεξίωσης στην κοντινή Ναύπακτο, .

Οι τάσεις φυγής των κατοίκων της Αχαΐας και ιδιαίτερα όσων δεν θέλουν να χαλάσουν τις συνήθειες τους στη διασκέδαση, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό, καθώς οι αρμόδιοι φορείς υγείας ανησυχούν για το ενδεχόμενο οι νυκτερινοί επισκέπτες από την Πάτρα και την υπόλοιπη Αχαΐα,  να μετατραπούν σε υγειονομική βόμβα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι άλλοι δύο νομοί της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος να θυμίζουν Πάτρα, σε ότι αφορά την διασπορά του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα