Ανδρέας Κατσανιώτης: Σε καλό δρόμο η Πατρών – Πύργου

20.09.2020 / 10:57
Katsaniotis-Boulh-1

 Ανδρέας Κατσανιώτης: Σε καλό δρόμο η Πατρών – Πύργου     

«Πολύ σύντομα θα έρθει το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να ξεκινήσουν τα έργα στην πολύπαθη εθνική οδό Πατρών Πύργου». 

Με τα λόγια αυτά ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας  Ανδρέας Κατσανιώτης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την υπόσχεση για χρηματοδότηση του έργου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη δημοπράτησή του, ώστε να αναλάβει άμεσα ο νέος παραχωρησιούχος.

Ο κ. Κατσανιώτης ήταν μεταξύ των βουλευτών της Αχαΐας και της Ηλείας, συναντήθηκαν με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του έργου.

Επιπλέον, ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Είτε θα ακολουθούσαμε τη λογική του προηγούμενου υπουργού, Χρήστου Σπίρτζη που έσπασε σε κομμάτια το έργο δίνοντας τα στον Καλογρίτσα και στα… βοσκοτόπια του, με αποτέλεσμα το έργο να μη γίνει ποτέ.

Είτε επιλέγαμε να κατασκευαστεί ο δρόμος μέσα από μια νέα διαδικασία η οποία προϋπέθετε την ένταξή του στην σύμβαση παραχώρησης Αθηνών – Πατρών, άρα να γίνει η επέκταση του δρόμου».

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας ότι η κυβέρνηση κατέληξε στη δεύτερη επιλογή και πλέον η υπόθεση ολοκληρώνεται: «Μόλις φτάσουμε στο τέλος και γίνει ο δρόμος τότε η περιοχή μας θα απελευθερωθεί στην κυριολεξία. Ζητώ από τους πολίτες που δεν πιστεύουν τους πολιτικούς, κατανόηση καθώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει την μικρότερη ευθύνη για την καθυστέρηση του έργου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα