Αμαλιάδα: Υπόδειγμα ατομικής ευθύνης ο 32χρονος που βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό

16.10.2020 / 6:34
koronoios-14

Πραγματικά για… σεμινάριο υπευθυνότητας είναι ένας 32χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος επιστρέφοντας από νησί, όπου επί 4 μήνες το προηγούμενο διάστημα εργάζονταν, αποφάσισε να απευθυνθεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό, με το τεστ να βγαίνει θετικό.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του, γνωστοποιώντας ότι έχει προσβληθεί από τον ιό από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο!

Ο 32χρονος, εργαζόταν σε μπαρ στην Κρήτη και  επέστρεψε  με τον συγκάτοικό του, επίσης από την Ηλεία,  το πρωί της Τετάρτης  στην Αμαλιάδα. Πριν πάει στο σπίτι του, όπως αναφέρει,   μαζί με τον συγκάτοικο του πήγαν σε νοσοκομείο, για να υποβληθούν προληπτικά στο τεστ του κορωνοϊού.

Το ίδιο βράδυ  ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ ο συγκάτοικός του δεν είναι και έλαβε τις σχετικές οδηγίες.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ΕΟΔΥ και έλαβε αναλυτικότερες πληροφορίες και παράλληλα ενημέρωσαν φίλους και γνωστούς.

Ο 32χρονος είναι ασυμπτωματικός και όπως επισημαίνει και στο καράβι, κατά την επιστροφή του, τηρούσε μαζί με τον συγκάτοικό του όλα τα μέτρα προφύλαξης.

Τονίζει δε χαρακτηριστικά, ότι από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε να κρύψει ότι το τεστ βγήκε θετικό, για να μην υπάρξουν διάφορα σενάρια για τον ίδιο και την οικογένειά του. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ της οικογένειάς του, ενώ όπως είναι φυσικό σε καραντίνα στο σπίτι του έχει μπει και ο συγκάτοικος του, για τον οποίο το τεστ βγήκε αρνητικό.

 Όσον αφορά την καθηγήτρια από την Αμαλιάδα που και αυτή βγήκε τις προηγούμενες μέρες θετική στον ιό, παραμένει στο σπίτι της, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα