Αμαλιάδα: Εκπαιδευτικός της Β’θμιας το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

15.10.2020 / 4:03
sxoleio-1

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης, το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε καθηγήτρια Λυκείου  της Αμαλιάδας, με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας να λαμβάνει άμεσα  μέτρα για την προστασία εκπαιδευτικών και μαθητών.

Τα δύο τμήματα στα οποία διδάσκει η συγκεκριμένη καθηγήτρια, η οποία είναι ασυμπτωματική και βρίσκεται σε κατ’ οίκον απομόνωση, σταμάτησαν να λειτουργούν και από σήμερα οι μαθητές θα ξεκινήσουν για 15 ημέρες  εξ αποστάσεως μαθήματα, ώστε να παραμένουν στα σπίτια τους, λόγω  της επαφής που είχαν με την εκπαιδευτικό.

Το μεσημέρι η Σχολική Επιτροπή του δήμου Ήλιδας έστειλε συνεργείο για την απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου, καθώς και προληπτικά γειτονικής σχολικής μονάδας.

Στο άκουσμα της πληροφορίας  του πρώτου  κρούσματος σε σχολική μονάδα του δήμου Ήλιδας, η ανησυχία εκπαιδευτικών και γονέων έχει ενταθεί, σε συνάρτηση και με την έξαρση που παρατηρείται πανελλαδικά και ειδικά στο συγκεκριμένο σχολείο και τμήματα. Η αγωνία των γονέων, έκδηλη, αφού ναι μεν τα παιδιά τους δεν έχουν εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα, όμως δεν μπορούν να νιώθουν και σίγουροι πλέον…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός φέρεται να είναι επιβεβαιωμένη επαφή ενός ατόμου από την ευρύτερη περιοχή που την Τρίτη διαγνώστηκε με κορωνοϊό και βρίσκεται επίσης σε κατ’ οίκον απομόνωση.

patrisnews

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα